nieuwsbrieven

image
Er komen voor vrijwilligers en belangstellenden voor het werk van de WHOE regelmatig nieuwsbrieven uit. Deze worden digitaal verzonden.
 
Vrijwilligers worden automatisch toegevoegd aan de verzendlijst. Wilt u als niet-vrijwilliger de nieuwsbrief ontvangen, geef dan uw naam en e-mailadres door via DEZE PAGINA!
 
Hieronder klikt u door naar de meest recente nieuwsbrieven.

Reisverslagen

Goederen worden tijdelijk opgeslagen in een loods
De stichting stuurt met regelmaat een delegatie richting de gebieden die we steunen. Zo kunnen we met eigen ogen zien wat er is gebeurt met de hulpgoederen die we sturen. Daarnaast leggen we lter plaatse bestaande en nieuwe contacten en kunnen we bekijken waar nog behoefte aan is voor eventuele toekomstige transporten. Onderstaand de diverse verslagen die er gemaakt zijn.
 
Vanwege de coronacrisis en het feit dat de kofferbakverkopen al twee jaar niet zijn door gegaan waren er onvoldoende middelen om in 2020 en 2021 controles ter plekke uit te voeren. Vanwege de oorlog kunnen we zelf niet meer zien wat er precies met de goederen gebeurd. Wel hebben we de afgelopen 10 jaar een vertrouwensrelatie opgebouwd met het Rode Kruis in Ternopil en Borshchiv en hebben we contact met de in Nederland woonachtige contactpersoon voor de plaats Kmeneltskyi.