goederen

We zamelen spullen in voor medemensen in Oost-Europa en voor Oekraïners in en buiten Oekraïne in het bijzonder. Dat doen we normaal op:


- Vrijdag van 13:00 - 16:00 uur

- Dinsdag van 13:00 - 16:00 uur

op onze inzamelpunt op het Zwitsalterrein, ingang Zuid, Vlijtseweg 108, Apeldoorn. Meer informatie vind u op onze ACTIEPAGINA

Heeft u een grote hoeveel spullen, maak dan van tevoren een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur op  055 - 8 200 200, kies in het keuzemenu voor optie 1.

 

Wilt u a.u.b. zelf kijken of de spullen bruikbaar zijn, wij moeten namelijk kosten maken als goederen niet meer bruikbaar zijn om deze af te voeren.

We willen graag heel veel wel, maar voor de volgende goederen hebben wij geen bestemming en nemen wij om deze reden dan ook niet in:
o Bergmeubels
o Bankstellen
o Kledingkasten
o Medicijnen (uigezonderd pijnstillers zoals paracetamol)
o Bloempotten/vaasjes
o Prulletjes
o Tweepersoons bedden
o Tweepersoons matrassen
o Verroeste, defecte en zeer vuile goederen
Goederen waar we geen bestemming voor kunnen vinden

Kinderkleding & Rolstoelen

Op dit moment wordt er vanuit Oekraïne speciaal gevraagd naar KINDERKLEDING (maat 110 tot en met 170) en ROLSTOELEN.

Knotten Wol

Veel (vooral) oudere mensen breien voor de kinderen in de Oekraïne; popjes, truitjes, sokken, mutsen en handschoenen.

Daar is veel wol voor nodig, en dat is nu bijna op! Heeft u misschien nog wol liggen waar u niets meer mee doet? Belt u even en wij komen het bij u halen!

De ingezamelde goederen die ze daar kunnen gebruiken brengen wij met onze transporten naar de hulpbehoevende medemens in Oost-Europa.
 
Er zijn ook spullen, zoals boeken, die ze daar niet kunnen gebruiken. Die bieden we, onder andere tijdens onze kofferbakverkoop of rommel- en curiosamarkt, ter verkoop aan. De opbrengst gebruiken we natuurlijk om de hulptransporten van zaken die ze goed kunnen gebruiken naar Oost-Europa te transporteren.
Als u spullen geeft en niet wilt dat we die verkopen, zeg dat er dan even bij als u de spullen brengt. Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.