goederen

We zamelen spullen in voor Oekraïners in en buiten Oekraïne. Dat doen we:

- Vrijdag van 14:00 - 17:00 uur


op onze tijdelijk inzamelpunt op het Zwitsalterrein, ingang Zuid, Vlijtseweg 108, Apeldoorn. Meer informatie vind u op onze ACTIEPAGINA

Spullen voor Oost-Europa kan u elke dinsdagmiddag van 13.00 – 15:30 uur inleveren bij ons inname- en sorteerpunt.


Adres: Prinsenweide 14, 7317 BB  Apeldoorn
 

Heeft u een grote hoeveel spullen, maak dan van tevoren een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur op  055 - 8 200 200, kies in het keuzemenu voor optie 1.

 


Wilt u a.u.b. zelf kijken of de spullen bruikbaar zijn, wij moeten namelijk kosten maken als goederen niet meer bruikbaar zijn om deze af te voeren.

We willen graag heel veel wel, maar voor de volgende goederen hebben wij geen bestemming en nemen wij om deze reden dan ook niet in:
o Bergmeubels
o Bankstellen
o Kledingkasten
o Bloempotten/vaasjes
o Prulletjes
o Tweepersoons bedden
o Tweepersoons matrassen
o Verroeste, defecte en zeer vuile goederen
Goederen waar we geen bestemming voor kunnen vinden

Knotten Wol

Veel (vooral) oudere mensen breien voor de kinderen in de Oekraïne; popjes, truitjes, sokken, mutsen en handschoenen.

Daar is veel wol voor nodig, en dat is nu bijna op! Heeft u misschien nog wol liggen waar u niets meer mee doet? Belt u even en wij komen het bij u halen!

Bedden & Matrassen

We ontvangen graag schone eenpersoons matrassen en eenpersoonsbedden die nog een ronde mee kunnen.

Helaas nemen wij geen twee persoons bedden en matrassen in.

De ingezamelde goederen die ze daar kunnen gebruiken brengen wij met onze transporten naar de hulpbehoevende medemens in Oost-Europa.
 
Er zijn ook spullen, zoals boeken, die ze daar niet kunnen gebruiken. Die bieden we, onder andere tijdens onze kofferbakverkoop of rommel- en curiosamarkt, ter verkoop aan. De opbrengst gebruiken we natuurlijk om de hulptransporten van zaken die ze goed kunnen gebruiken naar Oost-Europa te transporteren.
Als u spullen geeft en niet wilt dat we die verkopen, zeg dat er dan even bij als u de spullen brengt. Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.