Kofferbakverkopen gaan door

Na twee jaar van afwezigheid, gaan de kofferbakverkopen weer door!

Omdat het niet meer mogelijk was om de verkopen op onze vertrouwde plek te houden zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Die hebben we gevonden op het terrein van voetbalvereniging Victoria Boys aan de Berghuizerweg in Apeldoorn.

Dus niet meer langs het sfeervolle kanaal, maar wel op een terrein dat letterlijk grenst aan de Veluwe. Er is voldoende ruimte voor bezoekers om te parkeren op het parkeerterrein van de Willem III kazerne. Er kunnen wel minder verkopers een plekje krijgen (plm. 85), maar het zal niet minder gezellig worden.

Vanaf 22 juni kunnen verkopers een verkoopplaats reserveren voor één van de verkoopzaterdagen: 23 en 30 juli en 6, 13 en 20 augustus. Meer informatie staat op de speciale kofferbak-site.